כל המתכונים לשבועות
1 מכינים את הג'לי: מערבבים בקערה את אבקת הג'לי והמים הרותחים עד להמסה מוחלטת.
2 מסדרים כוסות הגשה על תבנית מאפינס הפוכה, כך שיהיו מוטות באלכסון. שופכים את הג'לי באופן שווה בכל הכוסות ומוסיפים את הדובדבנים. מעבירים למקרר לשעתיים. אחרי ההתייצבות, מעברים למקפיא עד השימוש.
3 מערבבים בקערית את הקורנפלור וחצי כוס חלב עד להמסה מוחלטת של הקורנפלור.
4 מחממים בסיר את 2 כוסות החלב, השמנת והסוכר תוך כדי ערבוב, עד לסף רתיחה.
5 מוסיפים את תערובת הקורנפלור (עדיף לערבב שוב את הקורנפלור בחלב, כי הוא נוטה לשקוע בתחתית הקערה) וטורפים היטב, עד שהתערובת מתחילה להסמיך. ממשיכים לטרוף בחוזקה עוד כדקה ומסירים מהאש.
6 מוציאים את כוסות הקינוח עם הג'לי, שופכים את המלבי מעל ומכסים את פני המלבי בניילון נצמד. מעבירים לקירור של ארבע שעות.
7 מגישים עם סירופ מלבי, קוקוס, פיסטוקים, ורדים ודובדבנים.