עוגת תפוחים לא כמו שחשבתםקניתם לא מזמן מנדולינה לטובת סלט מלפפונים טרנדי? מצוין, הנה עוד שימוש גאוני לעשות בה: פורסים תפוחים, מערבבים עם בלילת עוגה (רק כוס אחת של קמח) ומקבלים עוגה מהממת במרקם חלומי. רק זהירות על האצבעות |
המצרכים :לתבנית אינגליש קייק:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מקלפים את התפוחים ופורסים לפרוסות דקות (בעזרת סכין חדה, מנדולינה או מעבד מזון). 3 מקציפים בקערה את הביצים והסוכר. לאחר הקצפה קלה מוסיפים את שאר המצרכים, מוסיפים גם את פרוסות התפוחים ומערבבים הכל יחד. 4 יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה. 5 מכניסים לאפייה למשך 35-40 דקות, מוציאים, מכסים בנייר אלומיניום ומחזירים לאפייה ל-15 דקות נוספות (כשתוציאו את העוגה מהתנור היא תהיה רכה בפנים - אל תדאגו - היא מוכנה וזה המרקם שלה). 6 מצננים, מפדרים באבקת סוכר ומגישים לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה. בתיאבון! |