1 מחממים תנור ל-160 מעלות
2. ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי (קערה המונחת מעל סיר עם מים חמים)
3. בסיר קטן על אש קטנה מחממים ומערבבים את החלמונים והסוכר עד שהסוכר נמס.
4. מערבבים במיקסר את החלבונים והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת החלבונים והסוכר. מוסיפים את תערובת החלמונים ולבסוף את הקקאו לאחר שעבר סינון במסננת דקה.
6. מוזגים לתוך רינג בקוטר 10 ס"מ ואופים בתנור למשך 40 – 35 דקות עד אשר הפונדנט מקבל סדק קל בחלקו העליון.
7. מצננים ומגישים בתוספת כדור גלידת וניל.