ארטיק לימון של טיפאנילא עוד קרחונים על בסיס פירות מרוסקים - הפעם אנחנו עם גלידה קרמית ואוורירית על מקל, שהבת של פאולין שובל אוהבת במיוחד. הסוד הוא קצף ביצים
צילום: פאולין שובל, האתר של פאולין שובל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכינים סירופ סוכר: שמים את כל המרכיבים חוץ מהחלבונים בסיר ומביאים לרתיחה. מצננים ומעבירים לכלי נוח למזיגה. 2 מקציפים את החלבונים במיקסר עד לקבלת קצף יציב. 3 מוזגים כמות קטנה של סירופ לקצף החלבונים תוך כדי ערבוב. ממשיכים כך עד שכל הסירופ נטמע בקצף ומתקבלת מסה אוורירית וחלקה שמזכירה גלידה רכה. 4 מעבירים את התערובת לכוסות חד פעמיות או לתבנית ארטיקים, ומקפיאים שלוש שעות לפחות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |