1 משמנים ומרפדים תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ.
2 מחממים תנור לחום בינוני־נמוך (160).
3 שמים בקערה על אמבט אדים את השוקולד, השמנת, החמאה, הקקאו, אבקת הקפה הנמס ו-3/4 כוס סוכר, וממיסים לתערובת אחידה.
4 מסירים מהאש, מוסיפים את החלמונים בזה אחר זה ובוחשים היטב.
5 מקציפים את החלבונים עם שארית הסוכר לקצף יציב, מקפלים לתערובת השוקולד, יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות.
6 מורידים את חום התנור ל-120 ואופים עוד 15 דקות.
7 מוציאים מהתנור, מעבירים סכין בין דופן התבנית עוגה ומקררים עד להגשה.