1 יוצקים את החלב לסיר קטן, זורים מעל את אבקת הג'לטין, ומשהים כ-10 דקות. 2. מוסיפים לחלב את הסוכר ומחממים כ-5 דקות על להבה נמוכה, תוך בחישה, עד שהג'לטין והסוכר נמסים. מביאים לסף רתיחה ומכבים את הלהבה. מצננים במשך כ-10 דקות. 3. מוסיפים את יוגורט האפרסק ומערבבים היטב. 4. יוצקים לתבנית שקעים מסיליקון או לכלי אלומיניום אישיים חד-פעמיים, מכסים בניילון נצמד, ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות. שומרים במקרר עד 3 ימים. להגשה, הופכים על צלחת ומעטרים בקוביות הפרי.