1 מערבבים את מרכיבי הבצק יחד בבלנדר: קמח, מים, שמרים, שמן זית, ומלח.
2 מתפיחים את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו בטמפ' החדר.
3 מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים שווים.
4 מפזרים קמח על משטח העבודה, מרדדים כל כדור עם מערוך לכחצי סנטימטר עובי.
5 בכל כדור שמים 3 כפות של שוקולד למריחה ושלוש כפות של גבינת ריקוטה ומורחים שהטעמים יתערבבו.
6 מקפלים כל בצק לחצי ירח, בוזקים מעל אבקת סוכר בנדיבות ומכניסים לתנור למשך 7-10 דקות בחום של 250 מעלות. מוציאים כשהקרפ מקבל מעט צבע זהוב.