1 בסיר מעל להבה בינונית ממיסים את החמאה ושופכים בהדרגה את הסוכר פנימה, תוך כדי ערבוב. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר נמס וצבעו מעט חום. מסירים את הסיר מהלהבה וממשיכים לערבב עד לקרמול. מערבבים פנימה את המשמשים והוניל.
2. מניחים את הסיר מעל להבה קטנה ומוסיפים פנימה את הדבש, ממשיכים לערבב ולבשל כ-5 דקות עד שהרוטב נעשה סמיך.
3. מסדרים את הטופו בצלחות הקינוח ומטפטפים את רוטב המשמשים. מכסים ומצננים במקרר לפחות שעה.
4. מגישים עם חתיכות משמש טרי בצד.