המצרכים :
לעוגה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 175 מעלות. 2 קולפים ומגרדים גס את הגזרים. 3 מקציפים במיקסר את השמן והסוכר כ-2-3 דקות. מוסיפים את הביצים בהדרגה, בכל פעם ביצה אחת, וממשיכים להקציף עוד 2 דקות נוספות. 4 לקערה אחרת מנפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קינמון וג'ינג'ר ומערבבים היטב. מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ובעזרת וו גיטרה מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הגזר המגורר ואת האגוזים ומערבלים עד לפיזור אחיד. 5 מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כשעה, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין. 6 להכנת הציפוי: בקערית קטנה מערבבים יחד את הגבינה ואבקת הסוכר. מוסיפים 2 כפות מיץ לימון ומערבבים היטב. טועמים, ובמידת הצורך מוסיפים כף נוספת של מיץ לימון לאיזון הטעמים. יוצקים את הציפוי על גבי העוגה. * ללא הציפוי העוגה נשמרת כשהיא עטופה היטב כ-3 ימים בטמפרטורת החדר. עם הציפוי יש לשמור בקירור. * בקרו בבלוג של חן - מתוקים שלי הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |