קינוח בננה סמור'ס מטריף ב-4 מרכיבים בלבדזוכרים את הבננה המטוגנת של המסעדות הסיניות? אז אנחנו מציעים לכם משהו קצת אחר, הרבה יותר קל, בסגנון אמריקאי מושחת: בננה שנצלית בתנור עם שוקולד, מרשמלו ועוגיות, והכל בתוך נייר כסף. אוי כמה זה טוב
מערכת mako אוכל
| mako
| פורסם 13/08/23 07:00
צילום: צילום מסך מטיקטוק
|
המתכון הזה הוא בעצם סוג של סמור'ס בתוך בננה, אבל אלינו, בתור ישראלים, הרבה יותר מדבר הצירוף "בננה עם שוקולד ומרשמלו צלויים בתנור עד שהכל נמס לתוך עצמו אלוהים שיעזור". את הגרהם קרקר האמריקאי אנחנו נאלצים להחליף בפתי בר, אבל אל חשש - הוא לגמרי עושה את העבודה. המצרכים :
אופן ההכנה:1 חוצים את הבננות לכל האורך (לא קולפים אותן). 2 בכיס שנוצר מפזרים מרשמלו, שוקולד ושברי פתי בר. 3 סוגרים את הבננות בנייר אלומיניום (כל אחת בנפרד). 4 צולים ב-200 מעלות 7-10 דקות, או עד שהשוקולד והמרשמלו נמסים והבננה רכה וחמה.
5 זוללים ושמחים. |