המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1 מכינים את גרעיני הפופקורן במיקרוגל או בסיר.
2 מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בצד עוד נייר אפייה משומן, או משטח סיליקון (אם יש).
3 מערבבים את הפופקורן העשוי עם השקדים בקערה גדולה.
4 מבשלים על חום בינוני בסיר קטן את הסוכר, סירופ התירס, החמאה, הקקאו והמלח תוך ערבוב תמידי, עד שהנוזל מגיע לרתיחה.
5 שופכים את התערובת החמה על הפופקורן והשקדים ומקפיצים בקערה עד שהכל מכוסה בתערובת.
6 מפזרים את תערובת הפופקורן בתבנית ואופים למשך שעה (מוציאים לערבוב כל 20 דקות), עד שהפופקורן כמעט יבש. מצננים על נייר אפייה משומן או על מחצלת סיליקון.
למתכון המקורי בבלוג Spache The Spaula
>> האם לשטוף אורז או לא?>> הכריכים הכי יפים שראינו |