1 מכינים את רוטב התותים: מרסקים היטב את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון עם להב מתכת לקבלת מרקם חלק. שומרים במקרר. 2. מכינים פנקוטה: יוצקים שמנת מתוקה וחלב לסיר, מפזרים מעל אבקת ג’לטין ומשהים כרבע שעה. מוסיפים סוכר ומחממים על להבה בינונית תוך כדי בחישה, עד שהסוכר והג’לטין נמסים היטב, מבלי להביא לרתיחה. 3. מגבירים מעט את הלהבה, מוסיפים שוקולד קצוץ ורוטב תותים ומערבבים, עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה. 4. יוצקים לתבנית סיליקון שקעים או לכלי אלומיניום אישיים חד-פעמיים, מכסים בניילון נצמד ומקררים לילה במקרר. 5. הגשה: הופכים את הפנקוטה על צלחות אישיות, מקשטים ברוטב תותים ותותים טריים.