המצרכים :לפרפה חלבה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את החלבה, הברנדי והקפה. 2 מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתוך מחית החלבה. 3 מצמידים ניילון נצמד לתוך תבנית טרין או אינגליש קייק באורך 30 ס"מ (בסיס ודפנות) ומפזרים את הפקאן הסיני (אנחנו השתמשנו בתבנית סיליקון לקינוחים אישיים. במקרה כזה אין צורך בניילון). 4 מעבירים לתבנית את המוס, מכסים בניילון ומקפיאים למשך 24 שעות. 5 מוציאים מהתבנית בעזרת הניילון הנצמד, הופכים ופורסים דק. מקשטים בשערות חלבה ומגישים. * ניתן להגיש גם ככדורי גלידה בגביע או בכוס. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|