1 מערבבים בקערה את החלבה, הברנדי והקפה.
2 מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתוך מחית החלבה.
3 מצמידים ניילון נצמד לתוך תבנית טרין או אינגליש קייק באורך 30 ס"מ (בסיס ודפנות) ומפזרים את הפקאן הסיני (אנחנו השתמשנו בתבנית סיליקון לקינוחים אישיים. במקרה כזה אין צורך בניילון).
4 מעבירים לתבנית את המוס, מכסים בניילון ומקפיאים למשך 24 שעות.
5 מוציאים מהתבנית בעזרת הניילון הנצמד, הופכים ופורסים דק. מקשטים בשערות חלבה ומגישים.
* ניתן להגיש גם ככדורי גלידה בגביע או בכוס.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!