1 מקרימים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר. ממשיכים עד שהמסה מקבלת מעט נפח.
2 מוסיפים וניל וגרידת תפוז ומערבבים עד לאחידות. מוסיפים את הקמח ומערבלים רק עד שהמסה אחידה. מוסיפים חלב ומערבלים עוד ערבול קצר.
3 מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה (אין צורך לקמח) ומקררים לפחות שעה. קורצים עוגיות ואופים ב-150 מעלות כ-16 דקות עד להזהבה.
4 מחלקים את העוגיות לשתיים. יוצרים במחצית מהעוגיות חורים בעזרת חותכן קטן, ואז מפדרים אותן באבקת סוכר. את המחצית השנייה מורחים בריבה (אפשר בעזרת שק זילוף). מכסים כל עוגייה עם ריבה בעוגייה עם אבקת סוכר. שומרים בכלי אטום.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!