המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבלים יחד חמאה, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. 2 מוסיפים חלב, מלח וקמח (כחצי כוס בכל פעם, עד שהתערובת חלקה). 3 מכניסים 10 עוגיות אוראו לשקית אטומה, ושוברים אותן בעזרת מערוך לפירורים קטנים. 4 חותכים לרבעים 6 עוגיות אוראו נוספות. 5 בעדינות מקפלים את פירורי העוגיות, רבעי העוגיות והשוקולד צ'יפס הלבנים לתוך בצק העוגיות, עד שהם מתמזגים בו היטב. אוכלים מיד. * במתכון אין ביצים, כך שאין חשש מאכילת ביצים חיות. אם אתם מוטרדים מאכילת קמח לא אפוי - חממו היטב את הקמח במיקרוגל עד שהוא מגיע לטמפרטורה של כ-70 מעלות, ורק אז הוסיפו אותו לתערובת. וככה ברנדי מאתר popsugar עושה את זה:
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|