קינוח מוס מנגו בשתי דקותמנה פירותית ומרעננת, ועם זאת שוקולדית ועמוסה
צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
|
המצרכים (8 מנות):לבסיס
לגאנאש
למוס מנגו
תוספות אפשריות
אופן ההכנה:1 מכינים את הגאנאש: שוברים את השוקולד המריר לקוביות, ממיסים עם השמנת במיקרו ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה כהה ומבריקה. 2 מכינים את המוס: מקציפים את כל השמנת המתוקה עם הפריגת לקצפת יציבה. 3 מרכיבים את המנה: פורסים את העוגה ומפוררים מעט. מרפדים את הכוסות בחתיכות העוגה ומטפטפים מעט ליקר. על העוגה שופכים מעט גאנאש, ומעליו מזלפים מוס מנגו, עד לגובה של 3/4 מהכוס. שופכים עוד מהגאנאש בנדיבות. 4 מזליפים מעט מתרכיז הפריגת שנותר, מקשטים בדובדבן או במה שרוצים ומכניסים למקרר לשעה. אין לכם שעה? לא נורא. כמה שיש זה טוב. |