1 מרככים את הג'לטין עם המים הקרים ומשהים בצד לספיחת הנוזלים.
2 שמים בסיר שמנת מתוקה, חלב קוקוס וסוכר ומביאים לרתיחה.
3 יוצקים את התערובת החמה על השוקולד הלבן ומערבבים.
4 מוסיפים את הג'לטין לתערובת החמה ומערבבים עד שהוא נמס.
5 מוסיפים את הקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
6 מקררים את התערובת כמה דקות ובינתיים מקציפים את השמנת להקצפה. מקפלים בעדינות עם תערובת הקוקוס.
7 מעבירים לניילון נצמד או נייר אפייה, יוצרים צורת גליל (זהירות, זה דביק), עוטפים ומאחסנים לשעתיים מינימום במקפיא. אפשרות נוספת: מכניסים לשק זילוף ומזלפים על נייר אפייה פסים פסים.
8 מערבבים את הקוקוס הנותר עם צבע המאכל, ליצירת קוקוס ורוד. מעבירים לצלחת.
9 מוציאים את ממתקי הקוקוס מהמקפיא, מגלגלים מעט על משטח העבודה ליצירת גלילים יפים ומגלגלים בתוך הקוקוס הוורוד. מקפיאים וחותכים לגודל הרצוי.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא?