המצרכים (5 מנות):לבצק:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מתחילים עם המילוי: שמים את כל חומרי המילוי בקערה ומניחים אותה מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה. מניחים להצטנן. 2 הבצק: מערבבים את כל מצרכי הבצק ולשים עד לקבלת מרקם אחיד. מעבירים למקרר ל-20 דקות. 3 מרדדים את הבצק במכונת פסטה עד לקבלת בצק דק מאוד (אם אין מכונת פסטה אפשר לרדד עם מערוך), וקורצים עיגולים. 4 מניחים מעט מהמילוי על עיגול של בצק, מורחים טיפה מים בקצוות, מכסים בעיגול בצק נוסף ומהדקים. 5 מבשלים את הרביולי ב-4 ליטר מים רותחים עד שהם צפים, ומוציאים בעזרת מסננת. 6 לרוטב: מערבבים את כל החומרים בסיר עד שאין גושים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד לצמצום ולקבלת רוטב סמיך. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|