1 להכנת הבצק הרבוך: שמים בסיר מים, חלב, מלח, סוכר וחמאה. מביאים לרתיחה. מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח בבת אחת. מחזירים לאש נמוכה, מערבבים היטב עד שהתערובת מתגבשת.
2 מחכים שיתקרר מעט, מוסיפים את הביצים בזה אחר זה (בין לבין מערבבים היטב. ניתן לעבוד במיקסר עם וו הגיטרה) התערובת מוכנה כשהבצק מתכופף ויוצר "מקור".
3 מחממים תנור ל-200 מעלות.
4 מרפדים תבנית אפיה, מזליפים על התבנית את התערובת עם שק זילוף 2 ס"מ.
5 מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 7 דקות, מורידים ל 170-180 מעלות לעוד 18 דקות עד שמזהיב. (לא להשתמש בטורבו).
6 להכנת קרם הערמונים: מרתיחים את המים והסוכר, מוסיפים את הערמונים ומבשלים כ-20 דקות. מרסקים עם סטיק.
7 להכנת הגאנאש: מניחים שמנת מתוקה בסיר קטן, על אש גבוהה, ומביאים לרתיחה. יוצקים את השמנת על השוקולד שבקערה ומערבבים בעזרת כף עד לקבלת קרם חלק. במידה ולא נוצר קרם חלק, אפשר למזוג מעט מים רותחים לסיר שבו הייתה השמנת, להניח את הקערה מעל הסיר (באן מארי), מעל אש נמוכה, ולערבב עד להמסת השוקולד.
8 מערבבים קרם ערמונים עם קצפת חלבונים עד ליצירת המרקם הרצוי, ומזליפים לתוך האקלר. מצפים בגנאש שוקולד ומגישים.