המצרכים :
לציפוי ולהגשה:
אופן ההכנה:1 מכינים מראש צלחת עם קוקוס או שקדים קצוצים. 2 ממיסים במיקרו את השוקולד והשמנת. מערבבים לקבלת קרם אחיד. 3 קוצצים גס את הפירות היבשים ומעבירים לקערה עמוקה. 4 מערבבים היטב את כל מצרכי הכדורים יחד ולשים בידיים (ניתן להרטיב את הידיים, זה דביק). 5 יוצרים כדורים מהתערובת ומשחילים על מקלות הקינמון. מקפיאים כ-5 דקות. 6 טובלים בשוקולד, מגלגלים בקוקוס (או שקדים) ושומרים במקרר. >> הנה עוד מתכון פשוט ומהיר לכדורי שוקולד רגילים הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |