1 טורפים היטב בקערה את החלב עם החמאה, הסוכר, הקמח, הקורנפלור, הביצה והחלמונים.
2 יוצקים את התערובת לסיר ומבשלים יחד עם הווניל וקליפות התפוזים תוך טריפה מתמדת, עד שהתערובת מסמיכה ונראית כמו דייסה.
3 מסננים את הקרם ונפטרים מקליפות התפוז והווניל.
4 יוצקים את הקרם למגש מרופד בנייר אפייה ומעבירים למקרר ל-4 שעות.
5 חותכים את הקרם לריבועים (בזהירות, שלא יישבר), ומצפים כמו שניצל: קודם קמח, אחר כך ביצה ובסוף פירורי לחם.
6 מטגנים בשמן ומספיגים על נייר סופג. אפשר לבזוק מעל סוכר וקינמון.
>>לכתבה המלאה