1 קולפים וחותכים את התפוחים לקוביות.
2 מכינים בלילה של שתי כפות מים ושתי כפות קמח.
3 להכנת הרוטב שופכים למחבת כוס תרכיז סיידר, 4 כפות סוכר, גרדת לימון, גרדת תפוז ותיון ומחכים לרתיחה.
4 שמים במחבת אחרת שמן וחמאה ומטגנים את התפוחים עד להשחמתם.
5 מוסיפים 4 כפות סוכר, ג'ינג'ר מסוכר, רבע כפית קינמון, 50 גרם אגוזי מלך.
6 מעבירים את הרוטב במסננת על מנת להפריד את הנוזלים מהמוצק.
7 פורסים את עלי הסיגר, עליהם מניחים 2 כפות מהתערובת, מקפלים ומקבעים ע"י הבלילה (כמו "דבק") מטגנים את האגרולים, בטיגון עמוק, עד להזהבתם.
8 מוזגים את הרוטב על האגרולים ומגישים.