כדורי שוקולד אוראו בלי ללכלך את הידייםכדורי שוקולד הם מהמתוקים שנחשבים הכי קלים להכנה – אבל רק בגלל שלא משקללים פנימה את שטיפת הידיים והכלים שכרוכים בזה. המתכון הזה מצליח להתחמק משני המוקשים: פשוט מכינים אותו בשקית! הנה, ככה |
המצרכים :
לציפוי וקישוט:
אופן ההכנה:1 מכניסים את עוגיות האוראו לשקית זיפלוק ומועכים אותן במערוך לפירורים קטנים. 2 מוסיפים לשקית גבינת מסקרפונה וממרח שוקולד. סוגרים את השקית ומערבבים מבחוץ בעזרת כפות הידיים. 3 דוחסים את כל התערובת לתחתית השקית לצורה של גליל (הכי קל בעזרת סכין) ומכניסים למקפיא לשעתיים. 4 מוציאים מהקפאה, גוזרים את השקית ומוציאים את גליל האוראו. פורסים בסכין חדה לפרוסות של 2 סנטימטר. 5 טובלים חצי מכל כדור אוראו בשוקולד לבן ומקשטים במעט פירורי אוראו. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה כדורי שוקולד אוראו פטנט | צילום: יעל קצב, mako אוכל** מאחסנים במקפיא. |