1 מביאים את השמנת עד לכמעט לרתיחה על אש בינונית. 2. מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שנמס לגמרי. 3.מרככים את עלי הג'לטין במי קרח. 4. סוחטים טוב את העלים ומערבבים בשמנת המתוקה החמה עד שנמס לגמרי. 5. משאירים לצינון בחוץ עד שהתערובת מגיעה לטמפ' החדר. 6. מסננים את המסה ומוסיפים את הוניל או סוכר הוניל. 7. מעבירים לכוסות יפות, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל- 6 שעות לפחות. 8. מגישים עם פירות טריים מעל, ריבת פירות טובה, קרמל או ריבת חלב.