1 לקרם: מערבבים בסיר את המים, הסוכר, מיץ הלימון והקורנפלור ומבשלים עד להסמכה.
2 מוסיפים חמאה וחלמונים תוך ערבוב מתמיד. מצננים. מתבלים בגרידת לימון.
3 מערבבים את חומרי הבצק, משטחים בתבנית ואופים 8 דקות ב-200 מעלות. מצננים ומפוררים.
4 מקציפים את החלבונים למרנג ומוסיפים את הסוכר.
5 הרכבת המנה: מניחים בגביע פירורי שטרויזל (הבצק שהכנו), מעליהם שמים קרם לימון ומעל מזלפים מרנג. מפזרים שקדים קלופים ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!