1 מחממים את השמנת, ומערבבים פנימה את הדבש. 2. מביאים לרתיחה, אך עוצרים בשלב המבעבע ולא נותנים לשמנת לעלות. 3. שופכים את השמנת והדבש על השוקולד ישירות ובבת אחת. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה, ומשאירים כ-10 דקות להתקרר בטמפרטורת החדר. 4. מעבירים לקירור במקרר. רצוי לערבב מספר פעמים תוך כדי קירור, כדי שהשוקולד יתקשה בצורה אחידה.5. כשהשוקולד קשה חלקית אפשר לזלף לכדורים, או לחכות להתקשות מלאה ואז לכדרר ביד או בעזרת כפיות. את הכדורים מגלגלים באבקת קקאו ושומרים בכלי אטום במקרר.