1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 טוחנים את אגוזי הפקאן.
3 ממיסים יחד שוקולד וחמאה במיקרוגל בפולסים של 20 שניות, מערבבים עד לאחידות ומניחים בצד.
4 מקציפים יחד ביצים וסוכר עד שהם משלשים את נפחם.
5 מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה ומערבבים קלות.
6 מקפלים פנימה את הפקאנים והקמח, יוצקים לתבנית ואופים 35-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים. היזהרו מאפיית יתר.
7 מצננים את העוגה ומכינים את הציפוי: ממיסים את כל החומרים במיקרו בפולסים של 20 שניות, מערבבים ומניחים להתקררות מוחלטת. שופכים מעל העוגה ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!