1 קולפים וחוצים את האגסים.
2 מחממים את התנור.
3 מחממים מחבת טפלון, מפזרים סוכר וממיסים לקרמל זהוב. מוסיפים מעט חמאה.
4 מניחים את האגסים במחבת על חלקם החיצוני בצורה צפופה.
5 בקערה קורעים קדאיף, בוזקים חמאה מומסת ואבקת סוכר ומערבבים היטב.
6 מסדרים שכבה יפה של קדאיף מעל האגסים ומהדקים את הדפנות בין האגסים לשפת המחבת.
7 אופים בתנור הכי קרוב לגוף חימום עליון כ-10 דקות.
8 במקביל מקציפים שמנת במיקסר חשמלי עם מעט סוכר.
9 הופכים את הקדאיף על צלחת הגשה, תוך זהירות מנוזלים חמים במחבת. מגישים עם קצפת.