עוגות שוקולד אישיות עם נוטלהקינוח לכל סועד - שוקולדי, חם ורך מבפנים, בטעם מדהים שמתמוסס בפה![]()
צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה. מניחים בצד. 3 מקציפים ביצים ואבקת סוכר, עד לקבלת קצף תפוח, אוורירי ובהיר. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקמח. מוסיפים גם את השוקולד המומס ומערבבים לאחידות. 4 יוצקים את הבלילה אל תוך הכלים, עד למחצית הגובה ובמרכז כל כלי מוסיפים כפית גדושה של נוטלה. מכסים בשארית הבלילה. 5 אופים 9-10 דקות בלבד, ולא יותר. מגישים חם. אם רוצים להגיש את העוגות במועד מאוחר יותר, שומרים את הבלילה במקרר ואופים לפני ההגשה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|