1 חותכים את החמאה לקוביות קטנות.
2 במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, אבקת סוכר, קמח, קקאו ומלח לתערובת פירורית.
3 מוסיפים ביצה טרופה ומעבדים עד לקבלת כדור בצק.
4 מוציאים ומשטחים לצורת "פיתה". עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לכשעה.
5 מוציאים מהמקרר, מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ, קורצים עיגולים, במרכז כל עיגול מניחים תלולית קטנה של ממרח שוקולד (הכי נוח עם שפופרת שוקולד מוכן או עם שק זילוף).
6 סוגרים את העיגול מסביב לתלולית מ-3 כיוונים, מהדקים מעט את הקצוות, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-15 דקות.
>> למשלוח המנות השלם