המצרכים :לתבנית בגודל 24X36 ס"מ:
לשכבת הטראפלס:
אופן ההכנה:1 להכנת הבסיס: מחממים בסיר בינוני על אש קטנה שוקולד מריר, חמאה, חלב וסוכר עד להיווצרות תערובת אחידה. מומלץ להוסיף לתערובת גם וודקה או ליקר בטעם קפה. 2 מוסיפים לתערובת את הפתי בר השבור. 3 מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית, דוחסים ומישרים. מעבירים את התבנית לקירור במקפיא למשך רבע שעה. 5 לשכבת הטראפלס שוקולד: מחממים את השמנת המתוקה. לקראת הרתיחה מוסיפים את השוקולד המריר ומערבבים בעדינות עד שאין גושים והתערובת מבריקה. 7 יוצקים לתבנית שיצאה מהמקפיא. 8 מקררים את העוגה עד להתייצבותה (4 שעות לפחות). 9 חותכים את העוגה לקוביות לפני הגשתה. * סטיילינג: עמית פרבר >> עוד קינוחים קרים? קבלו 3 מתכונים לעוגת גלידה>> וגם - טירמיסו מדהים בכוסות אישיות |