1 מערבבים בקערה את האגוזים, הסוכר והקינמון.
2 מביאים לרתיחה את חומרי הסירופ תוך כדי ערבוב, מנמיכים את האש, מבשלים 20 דקות ומצננים.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים עלה פילו על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים עליו חמאה מומסת. חוזרים על הפעולה עם שישה עלים נוספים.
4 מפזרים על העלים את תערובת האגוזים, מטפטפים עליה מעט מהחמאה, ומכסים ב-7 דפי פילו נוספים, מרוחים בחמאה.
5 חותכים למעוינים, ריבועים או מה שרוצים, ואופים כחצי שעה.
6 שופכים מלמעלה את הסירופ הקר, ומגישים.