פחזניות קוקוס עם קרם שוקולדהן רכות ואווריריות, מלאות בשוקולד ומוכנות בכמה דקות - מה עוד אפשר לבקש? מתכון של אביבה ממאסטר שף
צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים
|
המצרכים (12 מנות):לפחזניות
למוס שוקולד
אופן ההכנה:הפחזניות: 1 מרתיחים את המים עם החמאה והמלח. 2 מוסיפים את הקמח ושבבי הקוקוס ובוחשים בעזרת כף עץ עד שהבצק נפרד מדופנת הסיר. 3 מעבירים למיקסר, מוסיפים ביצה ומערבבים עד שהיא נטמעת בבצק. חוזרים על הפעולה עם כל הביצים. 4 מוסיפים מעט אבקת אפייה. 5 בעזרת שק זילוף עם צנתר כוכב יוצרים את הפחזניות, ואופים בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות, 20 דקות. חשוב לא לפתוח את התנור באמצע. מוס השוקולד: 1 ממיסים את השוקולד בבן מארי. 2 מקציפים את השמנת בעזרת מיקסר. 3 מערבבים את השמנת עם השוקולד אחרי שהתקרר מעט. 4 מערבבים את הטופיני עם אבקת הסוכר והקקאו ומערבבים עם קצפת השוקולד. 5 מקררים את התערובת לשעה וממלאים את הפחזניות בעזרת שק זילוף עם צנתר שפיץ. 6 בוזקים מעט אבקת סוכר, ומגישים. >> מאסטר שף עונה 2 - הצילומים כבר התחילו! |