שמים את כל החומרים, למעט האגסים, הברס והחמאה בסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים יחד עשר דקות. מוסיפים את האגסים ומבשלים יחד כ 15-20 דקות. מוציאים. מבשלים במחבת חלק מהנוזלים, מבשלים ומצמצמים עד שמתקבל קראמל כהה ומבריק. מכניסים פנימה את האגסים, מגלגלים אותם כל הזמן בתוך הקראמל עד שהם מזוגגים ומבריקים מהקראמל (שלוש-ארבע דקות). מוציאים. טובלים ומצפים בברס. מוסיפים למחבת עם הקראמל והיין את החמאה הרכה עד שמתקבל רוטב קטיפתי ומבריק. מסדרים שלולית רוטב על 6 צלחות הגשה, עליהם אגס מצופה בברס ועליו בקצה, עלה נענע.