כדורי מרציפן מצופים בקוקוס קלוימתכוונים לחגוג את המימונה? כדורי המרציפן האלו לוקחים כלום זמן של עבודה, כיף לגלגל אותם בידיים וכשכולם יגידו לכם שהם נורא טעימים, אתם יכולים להגיד להם שזה בזכות המתכון הזה של אבי לוי
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (15 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1 שמים את השקדים בקערת מעבד המזון וטוחנים היטב לפירורים. 2 מוסיפים למכשיר הפועל את כל שאר המרכיבים ומעבדים למרקם אחיד, רך וגרגירי. 3 מוציאים את המרציפן אל משטח עבודה וקורצים ממנו כדורים בגודל כדורי פינג פונג. 4 מפזרים את הקוקוס בצלחת עמוקה ומגלגלים בו את המרציפן לכיסוי מלא. המתכון באדיבות אבי לוי, מסעדת המוציא >> לעוד מתכונים למימונה |