1 מקציפים את החלבון, מוסיפים את יתר מצרכי המילוי ומערבבים.
2 חותכים את הבצק ל-12 משולשים, שהגובה שלהם הוא הרוחב של הבצק.
3 מניחים על החלק הרחב של כל משולש כף נדיבה של מילוי, ומגלגלים לכיוון השפיץ.
הבעיה היחידה היא לצום כשהחמודים האלה במקרר | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
4 מסדרים את הקרואסונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעגלים טיפה לצורת סהרון. בשלב הזה אפשר לכסות את התבנית בניילון נצמד ולשמור בקירור עד שאופים.
5 לפני האפייה מחממים תנור ל-200 מעלות. מברישים את הקרואסונים במעט חלב ואופים 25 עד 30 דקות.
6 מערבבים את מיץ הלימון ואבקת הסוכר לקבלת מעין סירופ. כשהקרואסונים יוצאים מהתנור מניחים אותם על רשת מעל תבנית, ומברישים בסירופ.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו עוגת גבינה מהממת ללא אפייה
>> מתכונים לארוחה מפסקת
>> מתכונים לאחרי הצום