1 מערבבים בסיר את הסוכר, חצי כוס מים, ו-5 טיפות מי זהר ומחכים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 25 דקות.
2 רגע לפני סוף הבישול מוסיפים מעט צבע מאכל אדום. מצננים ומקררים לפחות שעה.
3 מערבבים בסיר נוסף 250 מ"ל חלב, שמנת, 150 גרם סוכר ו-6 טיפות מי זהר. במקביל מערבבים בקערה 50 מ"ל חלב עם 70 גרם קורנפלור.
4 ברגע שהשמנת עומדת לרתוח מוסיפים את תערובת הקורנפלור ומערבבים מס' שניות על אש חזקה.
5 יוצקים את התערובת לכלים אישיים ומצננים. מכסים ומקררים שעתיים לפחות.
6 את כלי ההגשה של המלבי מומלץ להקפיא לכמה שעות לפני מזיגת התערובת.