1 קולפים פומלה, ואת הקליפות (כולל החלק הלבן) פורסים לרצועות ארוכות בעובי 1.5 ס"מ בצורת סהרונים דקים.
2 מניחים בקערה גדולה ומכסים במי ברז. משרים ללילה במקרר, מחליפים את המים, וכך במשך שלושה ימים.
3 ביום הרביעי מעבירים לסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה, שופכים את המים, וחוזרים על התהליך. מכסים שוב במי ברז נקיים, ומוסיפים כוס סוכר על כל כוס של מים. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית-קטנה כחצי שעה עד שעה, עד שכמות הנוזלים מצטמצמת בחצי. בינתיים מחממים את התנור לחום של 110 מעלות.
4 מוציאים את הקליפות ומסדרים על נייר כסף בשכבה אחת, כך שהקליפות לא נוגעות זו בזו. מייבשים למשך כחצי שעה, או עד שהקליפות מלבינות ונראות יבשות.
5 כשהקליפות מצטננות ממיסים שוקולד מריר בבן מארי או במיקרו. טובלים כל קליפה עד למחצית בשוקולד, ומניחים על נייר אפייה. מסדרים על צלחת גדולה בצורת פרח ומגישים. את הסירופ שנשאר בסיר שומרים בצנצנת אטומה, ומשדרגים בעזרתו כל קינוח או גלידה.