1 טורפים בקערה חלמונים, חלב ושמן עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קמח, וניל וסוכר בהדרגה עד שהבלילה מגיעה למרקם חלק ומשיי. מקפלים פנימה את החלבונים וזוהי כל הבלילה.
2 מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר.
3 לוקחים בעזרת כף (או כף לגלידה) מנה מהבלילה וזולפים לשמן החם. מטגנים את הסופגניות עד שהן זהובות משני הצדדים. מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
4 מניחים בצלחת עמוקה ורחבה את הסוכר והקינמון, מגלגלים בהם את הסופגניות ומגישים.
* הסופגניות מאוד טעימות גם ביום למחרת.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!