1 מקציפים חלבונים, סוכר ומלח במהירות בינונית. במקביל מערבבים את החמאה המומסת וגרידת התפוז ובנפרד מנפים את אבקת הסוכר והאגוזים הטחונים.
2 בסוף הקצפת החלבונים מוסיפים את החלמונים ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול.
3 מקפלים את תערובת הסוכר והאגוזים לתוך הקצף, מוסיפים את החמאה המומסת ומקפלים שוב.
4 מזלפים עוגיות או משטחים בשבלונה מסיליקון. מפזרים את האגוזים הקצוצים ואופים ב-160 מעלות כ-14 דקות, עד להשחמה. מניחים להתקרר.
5 מדביקים כל שתי עוגיות יחד בעזרת נוטלה ואורזים מיד בכלי אטום. כדאי לשמור במקרר (ניתן להקפיא ולהפשיר במקרר מבעוד מועד).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!