1 מחממים תנור לחום נמוך (150 מעלות). שמים בסיר את החלב עם 3 כפות גדושות מהסוכר ומחממים. כשנוצרות בחלב הבועות הראשונות, המסמנות תחילה של רתיחה, מסירים מהאש ומצננים מעט.
2 טורפים בקערה את הביצים עם 2 כפות גדושות מהסוכר, ויוצקים לחלב תוך ערבוב.
3 מפזרים בכלי את שאר הסוכר (6 כפות גדושות) ומנערים קצת את הכלי, כך שהסוכר יתפזר על תחתית הכלי בשכבה אחידה. מחממים את הכלי ולא מערבבים, עד שהסוכר מסביב הופך לחום. מתחילים לערבב וממשיכים לחמם עד שהסוכר הופך לקרמל חום־זהוב (חשוב להיזהר מחימום־יתר ומשריפת הקרמל).
4 אוחזים בכלי בשתי ידיים (כדאי לעטות כפפות) ומטים את הכלי לאט לכל הכיוונים, כך שהקרמל יתפזר ויכסה את התחתית והדפנות של הכלי. מעבירים לכלי את תערובת החלב.
5 מכניסים את הכלי לתוך תבנית גדולה או לכלי חסין חום גדול יותר ומוסיפים מים עד ל-3/4 מגובה כלי הקרמל. אופים כשעה עד שמתייצב. מצננים ושומרים 24 שעות במקרר.
6 להגשה, הופכים את קרם הקרמל על צלחת הגשה גדולה, בעלת דפנות היכולות להכיל גם את הרוטב שנוצר מסביב לקרם הקרמל. מקפידים לתת לכל סועד גם מהקרם וגם מהרוטב.