1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והשמנת החמוצה.
2 מוסיפים בהדרגה את החלמונים ומערבבים.
3 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. משהים במקרר 4 שעות לפחות.
4 מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב. מוסיפים את הפודינג ומערבבים בעדינות.
5 מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים ומרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח למלבן בעובי 3 מ"מ.
6 מורחים שליש מכמות הקצף על כל חלק. מגלגלים כל חלק לגליל ופורסים לעוגיות בעובי 1/2 1 ס"מ.
7 מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, שהשכבות נראות כלפי מעלה, ואופים 14 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.
* עוגיות השושנים יישמרו בכלי אטום עד שבועיים.