1 מכניסים לקערה את החלבונים והסוכר ומחממים מעל סיר אדים (בן מארי) עד שרוב הסוכר נמס והתערובת חמימה למגע.
2 מעבירים לקערת המיקסר ומקציפים כ-2 דקות.
3 עוצרים, מוסיפים את הקורנפלור וממשיכים להקציף 8 דקות נוספות, עד שהתערובת מתקררת.
4 מוסיפים כמה טיפות של מי ורדים ואם רוצים צבע מאכל ומערבבים בעדינות בעזרת מרית (לא להמשיך להקציף במיקסר בשלב הזה אחרת התערובת תיפול).
5 מעבירים לשק זילוף עם צנתר כוכב (ליצירת ורדים יש להשתמש בצנתר כוכב סגור).
6 מזלפים עיגולים על גבי נייר אפייה.
7 מכניסים לתנור במצב טורבו לטמפרטורה של כ-70 מעלות לכ-5 שעות עד שהמרנגים מתייבשים.
>> למשלוח המנות השלם