1 שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את החמאה, השמן והסוכר ומערבלים במהירות נמוכה עד שנוצרת תערובת קרמית.
2 מוסיפים ביצים ומשחת וניל תוך כדי ערבול, עד לקבלת תערובת אחידה
3 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ומיץ התפוזים, מערבלים עד שהקמח נספג בתערובת, מפסיקים את פעולת המיקסר ומגרדים את דופנות הקערה בעזרת המרית.
4 מעבירים את הבצק למשטח מקומח, משטחים אותו מעט ועוטפים בניילון נצמד. מצננים במקרר כשעה.
5 בינתיים מכינים את המלית: מערבבים את כל החומרים יחדיו לתערובת אחידה.
6 מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ, קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
7 מניחים את המלית במרכז העיגול ומהדקים את השוליים לקבלת משולש.
8 מניחים על מגש עם נייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה יפה, כחצי שעה.
* המתכון באדיבות שמרית גולדברג-צפדיה, שפית הבית של ניופאן גורמה
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!