לוקחים את מקציף הביצים שמים בתוכו את 1 וחצי כוס הסוכר, שופכים את 4 הביצים, את חצי כוס החלב ואת השמנת מתוקה מקציפים במשך 7-8 דקות בנתיים מרתיחים על הגז את 500 גרם השוקולד המריר במשך כ-5 דקות ומוסיפים את האגוזים ומערבבים כאשר שמסתיים תהליך ההקצפה שופכים את התוצר לתבנית מתאימה מכניסים לתנור במשך כ-20 דקות ולאחר מכן מוסיפים את השוקולד הנמס עם האגוזים לתבנית (מעל התוצר שהקצפנו) לאחר שמוסיפים ממתינים עוד כחצי שעה בתנור מוציאים שמים במקרר