המצרכים :
למלית:
לשכבות:
לעיטור (לא חובה) :
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר עם בלון הקצפה את כל חומרי המלית במהירות נמוכה, רק עד שהם קצת מאוחדים. מגבירים את המהירות למקסימום ומקציפים רק עד לקבלת קרם יציב וסמיך. 2 מרפדים את תבנית האפייה בשכבה של ביסקוויטים. אם נוצרים רווחים משתדלים למלא עד כמה שניתן בשברי ביסקוויטים. 3 מורחים על שכבת הביסקוויטים באופן אחיד כ-1/4 מכמות הקרם. מסדרים על הקרם שכבה נוספת של ביסקוויטים (הפעם אין צורך למלא רווחים אם נוצרו). חוזרים על הפעולות הללו עד לקבלת ארבע שכבות של ביסקוויטים ושל קרם. מיישרים את פני העוגה ומעבירים לקירור למשך לילה. 4 למחרת מעטרים את העוגה בכדורי השוקולד – מהשוליים ופנימה. העוגה נשמרת עוד 4 ימים נוספים בקירור. * הערה: אם אין ליקר קפה אפשר להשתמש במיצוי של קפה – ממיסים 1 כף אבקת קפה נמס ב-1/4 כוס מים רותחים, מניחים לצינון מוחלט, וממשיכים בהתאם למתכון. צלחות הגשה: אומה קידרא, אזור התעשייה שילת * בקרו בבלוג של חן - מתוקים שלי הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
|