1 מקציפים את החלבונים עד שמתקבל קצף יציב.
מתכונים לראש השנה
2 בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים והסוכר במשך 3-4 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
3 מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מקפלים פנימה את קצף החלבונים.
5 בצלחת עמוקה מערבבים את הברנדי והאספרסו, טובלים בתערובת שליש מכמות הבישקוטים ומניחים אותם בתחתית של כלי זכוכית מרובע.
6 יוצקים שליש מכמות תערובת הגבינה על הבישקוטים. מעל מפזרים שכבה של אגוזים מסוכרים, מעל האגוזים מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים (שגם אותם כמובן טובלים בברנדי ובקפה), מעל לבישקוטים מפזרים שוב אגוזים ויוצקים שני שליש מתערובת הגבינה. לבסוף שכבה אחרונה של בישקוטים ועוד פעם אגוזים.
7 מפזרים קקאו ושומרים במקרר.