המצרכים :לתבנית מרובעת 25*25 ס"מ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות, חום עליון בלבד. מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף תפוח. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2 ממסים את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים של 30 שניות. מערבבים היטב ומצננים קצת, אם צריך. 3 מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת הביצים. 4 מוסיפים את הקקאו והווניל, ולבסוף את הקמח, ומערבבים רק עד להטמעה. אם רוצים בראוניז רטובים יותר, כמו בתמונה, מוותרים על הקקאו. 5 מוסיפים מעט מלח ושוקולד צ'יפס או אגוזים, אם רוצים, ואופים חצי שעה. 6 מזלפים נוטלה מלמעלה, אם רוצים, ושומרים סגור במקרר. לכל שלבי ההכנה ולעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם בתיאבון! |