1 הכנת הפנקוטה: משרים את עלי הג'לטין ברבע כוס מים קרים ומניחים בצד.
2. מרתיחים את החלב, השמנת ומקל הווניל (יש לחתוך את מקל הווניל לאורכו להוצאת הגרגרים), לאחר שהחלב והשמנת מגיעים לרתיחה מנמיכים את האש ומוסיפים את הג'לטין המושרה פנימה. מערבבים היטב על להבה נמוכה עד להתחברות הג'לטין פנימה. מביאים לרתיחה נוספת, מורידים מהאש ומקררים את הנוזל ע"י ערבוב, עד להגעה לטמפרטורת החדר.
3. מוציאים את מקל הווניל ויוצקים את הנוזל לכלי הגשה אישיים ומעבירים לקירור במקרר עד להתייצבות הפנקוטה.
4. הכנת רוטב הרימונים: מחממים את כל המרכיבים עד להמסת הסוכר ומניחים בצד.
5. הכנת הלזניה המטוגנת: מיבשים את עלי הלזניה. מחממים את השמן ומטגנים את עלי הלזניה עד לקבלת צבע חום בהיר. מוציאים את העלי הלזניה מהשמן ומספיגים על נייר סופג.
6. הרכבת המנה: מניחים עלה של לזניה מטוגנת על צלחת ההגשה, מעליו מניחים בזהירות את הפנקוטה מפזרים מעט אבקת סוכר ומקשטים במעת מרוטב הרימונים.