1 טורפים היטב את הסוכר ואת השמן יחד, עד שהם מתאחדים. מוסיפים ביצה אחרי ביצה. בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים.
2 מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת הרטובה. מקפלים פנימה את הדלעת המגוררת, את אגוזי המלך ואת המשמשים הקצוצים.
3 משמנים ומקמחים שתי תבניות אינגליש קייק ארוכות. יוצקים את המסה של העוגה לתוך התבניות. אופים בתנור שחיממתם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות במשך כ-50-55 דקות. בודקים שהעוגות מוכנות, מחלצים אותן מהתבניות ומקררים על רשת. מגישים עם קצפת לא מתוקה מדי או עם אבקת סוכר שזורים מעל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!